5G

5G netværk-ikon

HALLO er klar til 5G netværk

HALLO er nu klar til 5G-netværk på udvalgte abonnementspakker. Det betyder for dig, at hvis din smartphone understøtter 5G-mast, kan du blive koblet op på det.

Har du en ældre smartphone, vil du altså fortsat benytte TDC’s prisvindende 4G-mobilnetværk, præcis som du gør i dag.

“Du kender allerede en hel masse til 4G og 3G netværk. Men ved du også en masse om 5G netværk?”

Værd at vide om 5G netværk

Det mobile netværk kan bedst beskrives som verdens digitale infrastruktur. Det er sammenhængskraften, som forbinder hele vores samfund, og gør vi kan kommunikere med hinanden på tværs af landegrænser.

5G står for 5. generation og kommer til at afløse 3G og 4G totalt i 2025.

Antallet af enheder på samme telemast har i dag stor betydning for din oplevelse af netværket. Du har sikkert oplevet udfald i signalet, når du er til festivaller, koncerter, fodboldkampe og andre begivenheder med store menneskemængder.

Med 5G er det uden betydning, hvor mange enheder, der er opkoblet til samme mast, så du vil kunne dele alle de vigtige begivenheder direkte uden afbrydelser.

Så hurtigt er det nye 5G netværk

Det nye 5G netværk kommer til at revolutionere, hvordan vi førhen har kunne bruge det mobile netværk. Hastigheden på 5G er op til 65 gange så hurtigt som 4G netværket!

For at sætte tingene i perspektiv, så kan hastigheden på 4G maksimalt komme i nærheden af 80-100 Mbit per sekund, når det har bedst mulig dækning. Til sammenligning kommer hastigheden på 5G-nettet til at ligge på omtrent 1900 Mbit per sekund.

Hvad kan du forvente af HALLO

Du kan forvente, at beholde din nuværende dækning på Danmarks bedste mobilnetværk. Du kan vælge 5G som et tilvalg eller kontakte os – så er det eneste, der kræves, at din telefon kan modtage 5G-signal.

Vi holder dig opdateret på udrulningen af 5G. TDC NET arbejder allerede med at opgradere eksisterende master i Danmark, så du kommer til at være blandt de første mobilkunder i Danmark, der får lov at opleve 5G.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

70 30 18 18

 

Hjælp til at købe abonnement?

I tvivl om hvilket abonnement, der passer til dit behov? Så lad os hjælpe dig.