Få adgang til Danmarks bedste dækning

Med Mobilt Bredbånd fra HALLO får du forbindelse til Danmarks bedste mobilnetværk fra TDC NET. Find din placering på kortet, og se hvor god dækningen er på din lokalitet.

Din dækning fra HALLO

Vi er stolte over, at vi hos HALLO kan tilbyde dig alt det bedste i ét abonnement. Vi benytter nemlig TDC NET’s mobilnetværk, som er blevet kåret af de anerkendte analyseinstitutter P3 og Teknologisk Institut, som Danmarks bedste mobilnetværk for 8. år i træk. Alene på 5G dækker TDC NET 99,3% af Danmark. Med Mobilt Bredbånd fra HALLO, vil du derfor opleve, at du har dækning i stort set hele Danmark.

Se det fulde dækningskort her

Mobilt Bredbånd på Danmarks bedste 4G- og 5G-netværk

Mobilt Bredbånd er trådløst internet, hvilket betyder, at din forbindelse ikke er låst til din faste husstand. Du får forbindelse til internettet via et SIM-kort, som du kan vælge at sætte i din computer, tablet, USB-modem eller router. SIM-kortet giver dig adgang til Danmarks bedste mobile 4G- eller 5G-netværket fra TDC NET. Det betyder, at du får den samme hurtige, stabile og trådløse forbindelse på din tablet eller computer, som du har på mobiltelefon. Du kan altså tage din forbindelse med dig overalt i Danmark og være online hvor som helst og når som helst, ligegyldig om det er i sommerhuset, i toget, på studiet eller et helt fjerde sted

Hvorfor vælge 5G fremfor 4G?

Ligegyldig om du er på 4G eller 5G, giver HALLO dig adgang til Danmarks bedste mobilnet fra TDC NET. Men vælger du Mobilt Bredbånd med adgang til 5G, får du en langt hurtigere og mere stabil forbindelse, da 5G er en videreudvikling af 4G-netværket. Med 5G kan du downloade en 2 timers film på næsten 10 sekunder, hvilket kan tage op til 7 minutter med 4G. Du får altså mulighed for at downloade film og serier på et øjeblik, hente dine playlister ned på ingen tid samt spille på din computer med korte svartider. Så vil du slippe for ventetid? Så er 5G det oplagte valg for dig.