Når vi snakker sammen, er vi stærkere

Når vi snakker sammen, kommer vi tættere på hinanden. Mennesker bor i dag tættere og mere blandet. Vi bor side om side med én, der snakker et andet sprog, en der spiser noget anderledes mad, og en nabo der måske hører noget anderledes musik. Når vi snakker sammen, finder vi alt det, vi er fælles om. Relationer skabes og styrkes. Men måske finder vi også ting, vi er uenige om, da vi ikke alle er ens – og heldigvis for det. Forskelligheden er noget af det, der gør vores verden interessant. I en verden med stigende mangfoldighed har bestræbelsen på en god kommunikation aldrig været vigtigere, for at vi kan sameksistere.

Hos HALLO tror vi på, at der bygges broer, når vi mennesker snakker sammen. Vi har 20 års erfaring med at hjælpe både danske og udenlandske kunder inde for telefoni og elektronik, og vi ved derfor, hvad vi snakker om, når vi siger, at vi mennesker ikke er så forskellige endda. Vi tror på en verden med plads til alle.

HALLO adskiller sig fra andre mobilselskaber på markedet. Vi tør have en holdning, og vi tør også at sige den højt. Så lad os stoppe med at fokusere på alt det, der adskiller os som mennesker, og i stedet finde sammen om det, vi er fælles om – nemlig fremtiden.

Børsen Gazelle 2018

HALLO er kåret som Børsen Gazelle 2018, hvilket betyder, at virksomheden de sidste fire regnskabsår er vokset kontinuerligt, og som minimum har fordoblet sin omsætning – Det betyder, at du kan regne med, at HALLO er en økonomisk stabil virksomhed.

Hvad er en gazelle? En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år. Hvis virksomheden ikke opgiver omsætning i sit regnskab, beregnes væksten på baggrund af bruttoresultatet. I undersøgelsen indgår kun A/S og ApS. Enkeltmandsvirksomheder indgår ikke i undersøgelsen på grund af manglende regnskabsdata.

Kilde: borsen.dk

 

Hvad kan vi hjælpe med?

70 30 18 18

 

Hjælp til at købe abonnement?

I tvivl om hvilket abonnement, der passer til dit behov? Så lad os hjælpe dig.