Mobilt Bredbånd
på Danmarks bedste mobilnetværk

Med Mobilt Bredbånd fra HALLO får du lynhurtigt og stabilt internet, som du kan tage med dig overalt i Danmark. Find det mobile bredbåndsabonnement der passer dig bedst, og vær online hvor som helst og når som helst

25 GB
99 kr/md
Ingen binding
Ingen oprettelse
Mindstepris 99 kr.
250 GB
179 kr/md
Ingen binding
Ingen oprettelse
Mindstepris 179 kr.
 
1.000 GB
259 kr/md
6 måneders binding
Oprettelse 199 kr.
Mindstepris 1753 kr.
1.000 GB
299 kr/md
Ingen binding
Ingen oprettelse
Mindstepris 299 kr.

Overskrider du de inkluderede GB, betaler du ikke for merforbrug, men hastigheden sænkes til 64/64 kbit pr. sekund, måneden ud

 

Du er kun 3 trin fra at være online hvor som helst og når som helst

 

Køb dit mobile
bredbånds abonnement på Hallo.dk

Sæt dit nye SIM-kort i din enhed

Tilslut din enhed til
internettet

 

Vil du vide mere om Mobilt Bredbånd?

 
Hvad er Mobilt Bredbånd fra HALLO? Mobilt Bredbånd er trådløst internet, som du kan tage med dig hvor som helst og når som helst - så længe du er indenfor Danmarks grænser. Du slipper altså for kabler og ledninger, da du får forbindelse til internettet via et SIM-kort, som giver dig adgang til det mobile 4G- eller 5G-netværk – præcis som du kender det fra din mobiltelefon. Sæt SIM-kortet i din tablet, computer, USB-modem eller router, og vær online med det samme.
 
Hvordan fungerer Mobilt Bredbånd? Når du bestiller Mobilt Bredbånd fra HALLO, får du tilsendt et SIM-kort, som giver dig forbindelse til internettet via det mobile 4G- eller 5G-netværk – præcis som du kender det fra din mobiltelefon. Hvis du har en tablet eller computer, som understøtter SIM-kort, kan du sætte SIM-kortet direkte i din enhed. Så kan du være online, ligegyldig om du er hjemme, i sommerhuset, på studiet, på farten eller et helt fjerde sted. Du kan også vælge at sætte SIM-kortet i et USB-modem eller i en router. Sætter du SIM-kortet i en router, kan flere person være online på samme tid. Du skal blot anbringe SIM-kortet i din router, sætte routeren i stikkontakten og forbinde dine enheder til internettet. Hos HALLO kan du tilkøbe en router, når du bestiller dit mobile bredbåndsabonnement.
 
Hvad sker der hvis jeg bruger hele min datamængde? Bruger du mere data, end der er inkluderet i dit abonnement, skal du ikke betale for merforbrug. Du vil dog opleve, at din forbindelse bliver meget langsommere, da vi sænker hastigheden til 64/64 kbit pr. sekund resten af måneden.
 
Hvor kan jeg bruge mit Mobile Bredbånd? Mobilt Bredbånd giver dig forbindelse til internettet via det mobile 4G- eller 5G-netværk. Det betyder, at du kan bruge det som trådløst internet i hjemmet eller tage det med i sommerhuset, på studiet, på farten eller et helt fjerde sted – så længe du er inden for Danmarks grænser. Du kan sætte SIM-kortet direkte i din tablet, computer, USB-modem eller router.
 
Hvad er forskellen på Mobilt Bredbånd og almindeligt internet? Hvis du har en fast bredbåndsforbindelse i dit hjem, får du forbindelse til internettet via et kabel. Hvis du derimod har Mobilt Bredbånd, er din internetforbindelse ikke låst til en fast husstand, da du får forbindelse via et SIM-kort, som giver dig adgang til det mobile 4G- eller 5G-netværk. Du kan dermed være online hvor som helst og når som helst - så længe du er indenfor Danmarks grænser. Du kan sætte SIM-kortet direkte i din tablet, computer, USB-modem eller router.
 
Kan jeg købe en router hos HALLO? Når du bestiller Mobilt Bredbånd fra HALLO, kan du tilkøbe en router, der passer præcis til dit valgte abonnement. Med en router kan du udnyttet dit abonnement til fulde, da flere personer kan være online på samme tid. På den måde kan du for eksempel sørge for, at hele familien får glæde af dit mobile bredbåndsabonnement. Det er nemt og hurtigt at få forbindelse til internettet via en router, du skal blot anbringe SIM-kortet i din router, sætte routeren i stikkontakten og forbinde dine enheder til internettet.
 
 

Hvad kan vi hjælpe med?

70 30 18 18

 

Hjælp til at købe abonnement?

I tvivl om hvilket abonnement, der passer til dit behov? Så lad os hjælpe dig.