Sociale initiativer og brobygning.
Det er vores stærkeste våben.

HALLO Danmark

HALLO Danmark er en arabisk avis, der udkom på bagsiden af den folkekære lokalavis NørrebroLIV. HALLO fik fostret en ny interesse hos arabisktalende danskere til at blive en aktiv del af samfundet, pakke kufferten helt ud og forbedre de danske sprogkundskaber.

Ved at viderebringe de nødvendige samfundsaktuelle informationer fik vi mulighed for at påvirke alt fra sprogkundskaber, den lave stemme­deltagelse og var med til, at forældre til udsatte børn og unge blev en større del af deres uddannelse og hverdagsliv.

HALLO Danmark fik flyttet den danske, offentlige debat ind i dagligstuerne hos indvandrere og gav mulighed for, at de kunne nå deres fulde potentiale.

Med det gode initiativ blev HALLO inviteret til interviews i Radio 24Syv, Ekstra Bladet og TV2 News.

Hovedsponsor på sociale arrangementer

HALLO har været hovedsponsor på flere sociale arrangementer med gode formål. Vi ønsker at være tilstede i egen person for at fremme en god sag og vise vores engagement. Her er eksempler på nogle af arrangmenterne:

  • Nørrebroløbet 2019
  • Copenhagen Street Festival 2019
  • Nørrebro Lokalbanko (Fast månedlig sponsor)

HALLO x Mind Your Own Business 2019

HALLO har indgået et samarbejde med Mind Your Own Business, som kommer til at vare i 9 måneder. Initiativet går ud på at give unge fra udsatte boligområder en mulighed om at starte en mikro­virksomhed op.

HALLO starter forløbet i september og kommer til at hjælpe unge drenge fra socialt udsatte områder i Tåstrup.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

70 30 18 18