PlayStation® Plus

NYHED!
Få forbindelse til dine venner igen.

Nu kan du slå din indre gamer sammen med dit mobilabonnement! HALLO præsenterer ’PlayStation Plus’ i jeres abonnementer – online gaming, månedlige download af PS4-spil og 100 GB onlinelagring til din PlayStation.

 

Hvad er PlayStation® Plus?

Spil online med dine venner!

PlayStation Plus er en abonnementstjeneste, som indeholder adgang til PS4 online-multiplayerspil. Hvis man spiller PlayStation, ved man, at PlayStation Plus er nødvendig for at spille online med alle sine venner. Ønsker man at spille spil som Fifa21, Call of Duty eller Fortnite sammen med sine venner, eller med modstandere rundt om i verden, så skal man bruge PlayStation Plus. HALLO vil gerne sørge for, at du aldrig skal bekymre dig om at joine dine venner – hvor end de er i verden!

Derudover omfatter et PlayStation Plus-medlemskab månedlige PS4-spil, der kan downloades, eksklusive PlayStation Store-rabatter for Plus-medlemmer og 100 GB onlinelagring til gemte spil.

Hvilke spil får jeg med PlayStation® Plus?

Hver måned får du mulighed for at downloade og tilføje et par nye spil til dit katalog. Der bliver nøje udvalgt nogle ikoniske spil, familievenlige spil til en hyggelig spille aften og sjældne diamanter i PlayStation-universet. Hver måned starter ud med store overraskelse, som du og resten af gaming-fælleskabet kan glæde jer til.

Flere fordele

100 GB onlinelagring

Går du også med en frygt for, at dine fremskridt i dit yndlingsspil ikke bliver gemt? Hvad er værre end at gennemføre den bane, som har fået din værste rager frem, for finde ud af at spillet ikke er gemt? Den frygt skal du ikke gå med længere! Du får nemlig hele 100 GB onlinelagring med PlayStation Plus, og kan gemme alle fremskridt i skyen.

Eksklusivt indhold & rabatter

Medlemmer får flere fede fordele med PlayStation Plus til nogle af de hotteste spil. I spil som Fortnite og Apex Legends får medlemmer for eksempel adgang til eksklusive skins, våben og andre produkter. Samtidigt får du også adgang til rabatter i PlayStation Store! Det kan være alt fra nye spil, in-gametjenester og forudbestillinger. PlayStation Plus giver dig dét ekstra til at tune din gaming oplevelse op i det højeste gear.

 

Hvad kan vi hjælpe med?

70 30 18 18